Het Buskruid: hotel én natuurwinkel

Zoek je natuurlijke kruiden, honing of thee om je gezondheid te boosten? Breng dan een bezoek aan de natuurwinkel van Hotel Het Buskruid in Lummen.

Ruim aanbod aan lekkere en zelfgemaakte natuurproducten

Ons hotel biedt je niet alleen een BIJzondere beleving en een comfortabel verblijf, maar ook een ruim aanbod aan lekkere en zelfgemaakte natuurproducten die goed zijn voor je gezondheid en je huid. Als wandel- en bewustzijnscoach (Nicole) en imker/herborist (Kris) geven we je graag meer uitleg over de talrijke producten die je in onze natuurwinkel vindt.

Bestel online

Thee met een relaxerende en heilzame werking

Wie verblijft in ons hotel geniet bij het ontbijt en in de coffee corner van de thee & kruiden uit onze winkel. Ze hebben een relaxerende en heilzame werking. We maken onze eigen mengelingen die ideaal zijn om lichamelijke kwaaltjes aan te pakken.

Honing en bijenproducten

De honing die wij verkopen in onze winkel en serveren bij het ontbijt, is honderd procent puur natuur en komt uit onze eigen bijenkasten. Ook de talrijke andere bijenproducteen zijn het resultaat van het harde werk van onze eigen zoemende werkertjes.

Thee, honing en zoveel meer

Thee, honing, bijenwas, bijenbrood, handcrème, kaarsen, etherische oliën … het zijn maar enkele voorbeelden van producten waarvoor je in onze winkel terechtkunt.

Bestel online

Meer weten over het aanbod van onze natuurwinkel? Neem dan gerust contact met ons op of kom een keer langs.

Contacteer ons