Over Kris en Nicole

Hotel Het Buskruid is meer dan een comfortabel familiehotel op een goed bereikbare locatie. Wij laten je de bijzondere wereld van de bijen ontdekken!

Nicole en Kris, gedreven uitbaters van een BIJzonder familiehotel

Nicole en Kris verwelkomen je hartelijk in Hotel Het Buskruid. Zij wonen en werken in het hotel en zorgen ervoor dat je je helemaal thuis voelt.


Nicole

Gastvrouw Het Buskruid, systeemopsteller en wandel- en bewustzijnscoach.

Mijn drijfveren

“Wat ik doe, maakt mij gelukkig. Als gastvrouw vind ik het leuk om een praatje te slaan met mensen. Ik vind het belangrijk dat onze gasten hier een aangename tijd doorbrengen en tot rust komen, maar ook dat ze verrast worden en hun horizon verruimen.”

“Als wandel- en bewustzijnscoach help ik mensen om knopen te ontwarren en hen bewuster te maken van wie ze zijn en waarvoor ze staan. De natuur is daarbij mijn partner. We kunnen zoveel leren van de fauna en flora die ons omringt.”

Kris over mij

“Nicole is een dynamische, gedreven en sociale vrouw. Ze straalt ten volle uit dat ze intens gelukkig is met het leven dat ze leidt.”

Mijn motto

“Geef ruimte om de dingen te laten gebeuren en je zult verrast zijn.”

Kris

Gastheer Het Buskruid, imker en herborist.

Mijn drijfveren

“Ik wil dat de mensen die naar ons familiehotel komen zich helemaal thuis voelen bij ons en dat ze kunnen genieten van een zorgeloos en rustgevend verblijf. Daarnaast hoop ik als imker en herborist dat ze iets oppikken over de natuur in het algemeen en over kruiden en bijen in het BIJzonder.”

Nicole over mij

“Kris is een rustige, behulpzame en taalvaardige man. Hij heeft een brede interessesfeer en de gave om geanimeerd te vertellen.”

Mijn motto

“De natuur vertelt je alles wat je moet weten.”

Meer weten over ons gezellige Limburgse familiehotel, over de omgeving of over ons BIJzondere concept? Neem dan gerust contact met ons op.

Contacteer ons