Onze missie en visie

Op zoek naar een aangenaam verblijf en een bijzondere beleving in de provincie Limburg? Ontdek Hotel Het Buskruid in Lummen: een gezellige B&B met hotelservice.

De missie van Hotel Het Buskruid

Het Buskruid is een gezellige B&B met hotelservice waar zakenmensen en toeristen welkom zijn voor een comfortabel verblijf en een BIJzondere BIJleving. We vinden het belangrijk dat je kunt thuiskomen in een inspirerende omgeving waar mensen, bewustzijn en rust altijd centraal staan. 

Onze arrangementen én het aanbod in onze winkel zijn onlosmakelijk verbonden aan onze activiteiten als imker en als wandel- en bewustzijnscoach. We willen mensen graag bewuster maken van de kracht van de natuur. Want de unieke inzichten uit de natuur en de wereld van de bijen brengen je dichter bij je eigen authentieke zijn.

De visie van Hotel Het Buskruid

Bij Het Buskruid willen we meer bieden dan alleen maar een bed of een overnachting. We willen mensen bewuster maken van de kracht van de natuur en hen dichter bij zichzelf brengen. In onze unieke omgeving staat BIJleven, BIJtanken, BIJleren en BIJeenkomen centraal, waarbij we ons graag laten inspireren door de wonderlijke wijsheden van de natuur en de bijen. Of je nu komt voor een zakenverblijf of weekendje uit, bij ons ben je altijd BIJzonder!

Wil je ons concept ervaren?
Boek dan je verblijf in onze B&B met hotelservice in Lummen.
Tot binnenkort!

Reserveren