Charmehotel met een BIJzonder concept

Een charmehotel waar zakenmensen en toeristen welkom zijn voor een BIJzondere BIJleving. Daar draait het om in hotel Het Buskruid in Lummen (Limburg).

Een BIJzondere BIJleving

Als charmehotel staat Het Buskruid voor een BIJzondere BIJleving. Tijdens de week logeren er vooral zakenmensen in ons hotel, tijdens de weekends en vakanties verwelkomen we toeristen.

Onze aanpak voor zakentoerisme

Reis je voor je werk en kies je voor een overnachting in Hotel Het Buskruid? Dan zit de BIJzondere BIJleving in je comfortabele verblijf in ons vlot bereikbare charmehotel.

Maar ook in onze persoonlijke aandacht en onze faciliteiten voor zakenmensen, zoals flexibele in- en uitchecktijden, snel internet en hulp bij praktische problemen.

Lees meer

Onze aanpak voor toeristen

Onze deuren staan open voor toeristen die graag willen BIJtanken, BIJleven en BIJleren in een BIJzondere omgeving vlak bij stiltegebieden en een prachtige natuur. 

Je gastvrouw Nicole is wandel- en bewustzijnscoach, je gastheer Kris een imker en herborist. Samen zetten zij hun kennis en talent in om jou een BIJzonder BIJleving te bieden.

Lees meer

Onze pijlers

BIJtanken

Overnacht in ons kleinschalige hotel, kom helemaal tot rust in een groene omgeving en trek er te voet of met de fiets op uit.

BIJleven

Droom weg in een zacht bed, geniet van onze natuurlijke thee en zelfgemaakte honing en confituur, en creëer BIJzondere herinneringen.

BIJleren

Slaap in een comfortabele kamer, laat je onderdompelen in de fascinerende wereld van de bijen en volg een workshop ‘BIJenwasschilderen’ of ‘BIJenwaskaarsen maken’.

BIJeenkomen

Vergader offline in een mobiele tiny house in de natuur of kom samen in onze vergaderzaal met uitgebreide faciliteiten.

Kortom

In Hotel Het Buskruid word je helemaal ondergedompeld in een BIJzondere BIJleving. Onze arrangementen, onze activiteiten en het aanbod in onze hotelwinkel zijn onlosmakelijk verbonden met ons unieke concept.

We wensen je een aangenaam, inspirerend en leerrijk verblijf in ons charmehotel!

Meer weten over het BIJzondere concept van ons charmehotel?
Neem dan gerust contact met ons op.

Contacteer ons